Elke serieuze crossfitter weet wel wie Rich Froning is. Hij is niet voor niets al vier jaar de winnaar van de CrossFit Games! Maar wie is Rich Froning eigenlijk? En wat eet hij?

De al voor de 4e keer op rij winnaar van de Games heeft aangegeven geen Paleo dieet te volgen, wat veel andere crossfitters wel doen. Hij heeft geen bepaald voedingsschema, maar eet meer op gevoel. Wat hij wel aan heeft gegeven is dat hij volle melk met proteïne shakes drinkt.

Rich Froning

PR’s:

Het herstel van Rich Froning

Het lichaam van Froning heeft aardig wat te verduren door al dat zware trainen. Dit vereist veel van het lichaam en hier moet het lichaam van kunnen herstellen. Om dit te doen maakt Rich gebruik van een aantal methodes om zijn lichaam zo goed mogelijk te laten herstellen. Hij maakt onder andere gebruik van ijsbaden en massages. Om meer over het herstel van de CrossFit games winnaar te lezen, kun je dit artikel van ons bekijken. In dit artikel zal ook duidelijkheid komen over wat voor supplementen hij gebruikt, zoals het eiwitpoeder Syntha 6 van BSN Nutrition.

rich froning

Hoe ziet een dag in het leven van Rich Froning eruit?

http://www.youtube.com/watch?v=f5pweLAQo_g

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *